Avís legal

LOTEI SERVEIS TÈCNICS, S.L. és responsable de la web www.lotei.net en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

LOTEI SERVEIS TÈCNICS, S.L és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de la capçalera. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.lotei.net podeu adreçar-vos a:

LOTEI SERVEIS TÈCNICS, S.L
Ctra. Santa Pau, 9 Baixos
17800 Olot

Tel. 972 26 21 65
Mbl. 648 216 726
info@lotei.net

La publicació digital LOTEI SERVEIS TÈCNICS, S.L té com a objectiu posar a disposició de tothom continguts d’interès general complementaris a la seva activitat professional i a difondre tots els seus serveis.

La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

Protecció de dades

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través d’aquesta web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat d’Ikerai Instal·lacions, el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.