CALEFACCIÓ

No passeu fred ni quedeu glaçats amb la factura
No patir fred sense gastar més energia de la que es necessita no sempre és senzill però sí molt interessant de fer.
Des de Lotei Instal·lacions us calculem i projectem el disseny per adequar la vostra llar o indústria amb el sistema de calefacció que més s’ajusti al que necessiteu, i alhora també us orientem en l’elecció del sistema més adequat per a cada cas.
A més, garantim una atenció personalitzada des del pressupost fins al manteniment de la instal·lació i de la caldera per tal que gaudiu d’una assistència total. Utilitzem les tecnologies més avançades i treballem amb les primeres marques, oferint tot tipus de garanties en seguretat, durabilitat i eficiència energètica.

Trieu i remeneu… però escalfeu-vos
De calefaccions, com de barrets, n’hi ha per a tots els gustos (gas, electricitat, bomba de calor, gasoil…), però ara les més utilitzades són les de biomassa, perfectament aplicables tant a les llars com a empreses i/o indústries, que de mica en mica van substituint les calderes de gasoil, doncs suposen un important estalvi energètic i econòmic i que poden funcionar tant amb radiadors específics com per terra radiant. Emeten calor mitjançant la combustió d’escorces, estelles, serradures, etc. i sobretot pèl·lets, petits cilindres formats de serradures, encenalls, estelles mòltes i altres residus comprimits.

ALTRES SERVEIS

Contacte

LOTEI SERVEIS TÈCNICS, S.L.
Ctra. Santa Pau, 9 Baixos
17800 – Olot
Tel. 972 26 21 65
info@lotei.net

GET STARTED

0$

Gracias, nos contactaremos pronto


Llegir la política de privacitat

Debes seleccionar un elemento para continuar

Enviar

Validant dades...

Summary

Descripción Información Cantidad Precio
Discount :
Total :

ORDER MY WEBSITE