Qui som

ELS INICIS

Va ser just ara fa cinquanta anys que, el 1968, dos amics van decidir convertir-se en socis. L’experiencia, la formació i les hores que havien treballat junts prèviament en una altra empresa eren més que suficients per decidir caminar plegats cap a un nou projecte en solitari. De la fusió deis cognoms va néixer el nom que els denaria a coneixer: Lotei.

Els inicis es van situar a la carretera de Santa Pau, ocupantuna petita part del local actual de l’empresa, on només s’oferien instal·lacions elèctriques i treballs per a l’Ajuntament d’Olot. A poc a poc, però, els dos socis es van anar guanyant la confiança dels clients i va ser a la dècada dels setanta quan donaren una embranzida significativa al negoci després de convertir-se en el Servei d’Assistència Tècnica de Roca.

ARA I SEMPRE INNOVANT

L’any 1995, amb l’arribada del gas a la comarca, Lotei fa un nou pas endavant introduint-se en la instal·lació, reparació i manteniment de calderes domèstiques.

Amb la consolidació d’aquest servei, el 2012 es va apostar per l’àmbit industrial, un repte que van afrontar amb la formació adequada, professionalitat i ganes de seguir creixent. La bona feina realitzada en els últims anys els ha fet voltar per tot el món al costat d’empreses amb implantació internacional.

Durant tot aquest temps, Lotei s’ha anat actualitzant pel que fa a tecnologia i ha adquirit maquinària nova per satisfer i cobrir les necessitats dels diferents clients. Disposa d’aparells especialitzats i de les eines necessàries per a la correcta execució deis treballs de muntatge i manteniment tant en l’àmbit domèstic (climatització, gas, aigua, electricitat i energies alternatives) com en l’industrial (muntatge de diferents línies de packaging, handling i producció, mecanització, instal·lació i manteniment). Parl·lelament, tot l’equip humà s’ha anat formant per adquirir els coneixements de les normes de seguretat, control i eficiència exigits.

AVUI DIA…

Lotei compta amb una plantilla d’una cinquantena de treballadors ben valorats, capaços de donar resposta a les demandes del client durant els 365 dies de l’any i de complir el que sempre ha estat considerat com el seu principal objectiu: donar un servei personalitzat, ràpid i eficient als seus clients.

És molt important també per a l’empresa poder celebrar aquest cinquantè aniversari essent una empresa d’Olot avalada per la feina ben feta i que la dura a acceptar projectes nous i engrescadors gràcies a l’aposta continuada per la innovació, la formació i les noves tecnologies.